„Pravo doba“ na zagrebačkom velesajmu od 16.-18.05.

Written by on 14/05/2019

Na zagrebačkom velesajmu održat će se od 16.-18.05 Sajam za zrela generacije – „Pravo doba“! Peto izdanje ovog jedinstvenog projekta progovara o aktualnim i interesantnim temama koje se tiču življenja u zreloj dobi.

Organizator „Pravog doba“ je Zagrebački velesajam a suorganizatori stručnog i popratnog programa su Grad zagreb tj. Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom te Zaklada Zajednički put. Na sajmu će svoje proizvode i usluge prezentirati 83 izlagača. Ulaz na sajam je besplatan.

…rekla je Ines Vrban iz zaklade Zajednički put.

Sajam Pravo doba je organiziran s ciljem podizanja društvene svijesti o važnosti promicanja zdravog i aktivnog starenja. Tri dana Velesajam će tako biti mjesto na kojem se nudi zabava, edukacija, rekreacija , besplatni zdravstveni pregledi i savjetovanja. Govorit će se o temama i problemima s kojima se susreću starije generacije ,a tiču se kvalitete života u zreloj dobi.

…govori Romana Galić, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Upravo stoga svoju ponudu na sajmu Pravo doba prezentirat će lječilišta, toplice, zdravstvene ustanove, domovi za starije osobe, tvrtke sa opremom , pomagalima kao i dodacima prehrani.

Ulaskom u pedesete i šezdesete godine pojavljuje se dovoljno slobodnog vremena za putovanje, bavljenje aktivnostima koje su do tada bile zanemarivane uslijed roditeljskih , poslovnih i drugih obaveza.

Zbog toga će na sajmu sudjelovati i turističke agencije sa zanimljivim programima putovanja a različite kreativne radionice možda vas potaknu da nađete novi hobi.

…rekao je gradonačelnik Bandić


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST