PPD Zagreb predstavio novog trenera

Written by on 08/01/2019

Foto: službena klupska stranica PPD Zagreb

Na prvoj službenoj pressici u novoj 2019. godini predstavljen je novi glavni trener rukometnog kluba Prvog plinarskog društva Zagreb – gospodin Branko Tamše.
Nasljednik Line Červara suradnju s klubom dogovorio je na period od godine i pol, a ista je krenula s početkom tekuće godine.
Svoju već bogatu trenersku karijeru, slovenac Tamše gradio je u imenima poput RK Celja Pivovarne Laško i RK Gorenja Velenja.

Zaželio bih svima sve najbolje u novoj godini i zahvalio direktoru na lijepim riječima. Zahvalio bih, također, i klubu te svim ljudima koji su htjeli da se nađemo PPD Zagreb i ja. Meni je to, mogu slobodno reći, jedan veliki izazov. Nakon Celja i Gorenja, još jedan klub, još jedna stepenica više u mojoj karijeri. Direktor je rekao – i u pravu je – volim raditi, puno i maksimalno, volim raditi s mladim igračima kojih je u Zagrebu puno. Jedva čekam da danas sve skupa počne te se nadam i vjerujem u to da ćemo napraviti pravo izdanje Zagreba, onakvo kakvo treba biti. U isto vrijeme bih se zahvalio i čestitao svima koji su radili ispred mene, radili su vrlo dobar posao. Nije lak zadatak bio afirmirati sve igrače i to je po meni najveći izazov. Moram reći da mi je vrlo bitna bila vizija kluba koja je kroz silne mailove i razgovore meni predstavljena. Meni se sve to svidjelo tako da smo relativno brzo našli zajednički jezik i sada krećemo – istaknuo je novi trener Zagrebaša Branko Tamše.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST