Poznati izvođači na proslavi našeg 34. rođendana!

Written by on 04/05/2018

Drugo izdanje Zagreb Beer Festa počinje za točno dva tjedna, a službeno je
poznat i raspored bendova po danima.

Mi se posebno veselimo suboti 19. svibnja jer slavimo 34. rođendan! U sklopu proslave nastupaju Vojko Vrućina, Slow Motion Suicide, Peglica i Komandos, te zagrebački miljenici Pips, Chips&Videoclips. Koncert je besplatan za sve zainteresirane, a najsretniji slušatelji mogu osvojiti pristup VIP kupoli Radija 101 i Karlovačkog, te piće dobrodošlice. Budite uz naš program i društvene mreže i saznajte kako – možda upravo vi budete među njima.

Zagreb Beer Fest održat će se od 17. do 20. svibnja na Trgu Francuske republike. Festival je
prošle godine posjetilo 30 tisuća ljudi, a ove godine se tijekom četiri dana očekuje njih 50 tisućaZagreb Beer Fest je ove godine proširen za jedan dan, ugostit će više izvođača nego ikad, a
proširena je i ponuda hrane i piva. Više informacija možete naći ovdje.

 

***

 

Karlovačko je pivo s dugom tradicijom koje koristi ječmeni slad proizveden od 100% hrvatskog ječma. Korištenjem hrvatskog ječma Karlovačko pokazuje da vjeruje u potencijale domaće poljoprivrede te da domaći poljoprivrednici znaju proizvesti vrhunske sirovine. Istovremeno, potrošači kupnjom Karlovačkog dobivaju proizvod vrhunske kvalitete i podržavaju domaće poljoprivrednike. Uz navedeno, važno je istaknuti da su u Karlovačkom samo osnovni prirodni sastojci: ječmeni slad, voda i hmelj.
Ovaj lager obilježava zlatno-žuta boja i osvježavajuće gorak okus, a poseban je po skladnoj aromi slada i punoći okusa. Karlovačko je dobitnik mnogih nagrada za kvalitetu, a najnovije priznanje – zlatnu medalju Monde Selection dodijelio je Međunarodni institut za ocjenjivanje kvalitete (International Institute for Quality Selections).

Označeno s

Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101

MY POWER STATION

Current track
TITLE
ARTIST