Poklonite – Zagreb

Written by on 14/05/2020

Foto: Lana's Duckass Ilustrations

U potrazi ste za poklonom? Mi imamo prijedlog! Poklonite – Zagreb!

Poznati i manje poznati dijelovi Zagreba, znamenitosti, klupice, zeleni parkovi i visoke građevine! ”Znamenitosti grada Zagreba” je serija ilustracija u boji koje, aplicirane na razne predmete, platnene vrećice, podloške za čaše, šalice i ostalo mogu biti suvenir turistima ili draga uspomena stanovnicima Zagreba! Na crtežima su prikazani razni dijelovi grada, a upotpunjuju ih likovi, turisti i građani, koji uživaju u raznim aktivnostima. Tako ćete susresti djevojku koja dalekozorom promatra grad sa vrha Uspinjače, strankinju koja se divi Katedrali i mističnog boema koji uživa u predvečerju na Zrinjevcu.

Šalice ”Znamenitosti grada Zagreba”, Lana's Duckass Illustrations
Šalice ”Znamenitosti grada Zagreba”, Lana’s Duckass Illustrations

Vesele životinje će Vas dočekati na ulazu u Zoološki vrt, a simpatični lik sa cilindrom na glavi će točno u podne puknuti iz topa kule Lotrščak. Uz svaki suvenir na kojem je neka od ovih ilustracija dolazi markica na kojoj piše nekoliko rečenica o znamenitosti koja je ilustrirana. Tekst je na engleskom i hrvatskom jeziku te daje suveniru edukativnu vrijednost.

Lana Hudina, Lana’s DuckAss, zagrebačka je diplomirana produkt dizajnerica čije ilustracije su od malih crteža na rubu bilježnice postala prava mala remek djela prikazujući simpatične likove u raznim pozama, likove koji su se penjali na predimenzionirane predmete, bavili raznim sportovima ili lijenčarili u kutevima bilježnica.

S vremenom su se razvile i zasebne serije crteža u boji koje se i dalje razvijaju. Ti crteži imaju posebnu vrijednost jer su rađeni s namjerom da budu suveniri. “Hrvatski izumitelji” sa svojim izumima i “Znamenitosti grada Zagreba” već su se raspršili svijetom s ciljem da promoviraju Hrvatsku, da educiraju ljude te da ih uvesele i nasmiješe!

Svaki od crteža prvo je nacrtan ručno, sasvim jednostavno, olovkom na papiru. Bez ikakvih varanja ili obrada. 

Proizvode možete naći u web-shopu, naručiti putem facebooka ili maila te potražiti u dućanima!

S Lana’s DuckAss prošećite ulicama grada Zagreba i poklonite lijep, edukativan i zabavan poklon!


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST