Osumnjičenik za ubojstvo na Zrću na ispitivanju u Zadru

Written by on 29/06/2018

Foto: Screenshot N1

Britanac osumnjičen za ubojstvo i pokušaj ubojstva na plaži Zrće doveden je na Županijski sud u Zadru pred državnog odvjetnika i suca istrage.

Očekuje se da će mu sudac istrage dodijeliti jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od bijega i utjecaja na svjedoke.

Policija još uvijek istražuje okolnosti koje su dovele do ubojstva britanskog turista Uga Wilsona (26), zvanog Kraze, u srijedu oko 5 i 30 ispred noćnoga kluba “Kalypso”, na plaži Zrću u Novalji.

Neslužbene informacije govore da je sukob između dviju skupina engleskih gostiju započeo unutar kluba, a završio se na platou ispred ulaza u klub. S jedne strane našli su se ubijeni Ugo Wilson i druga dvojica ozlijeđenih britanskih gostiju, a na drugoj osumnjičeni 25-godišnjak, navodno Douglas C., također iz  Londona, sa svojim prijateljima. Svi su oni bili gosti popularnog Hideout Festivala, koji se već deset godina održava na Zrću u lipnju, doznaje Zadarski.hr.

Ugo je izboden nožem najmanje pet puta i preminuo je na mjestu događaja. Kako je napadač uspio ubiti njega i raniti dvojicu muškaraca iz Ugova društva, policija pokušava rekonstruirati na temelju snimki nadzornih kamera koje su zabilježile cijeli događaj.

Upravo je snimka nadzornih kamera ispred “Kalypsa” pomogla policiji u pronalaženju 25-godišnjeg sumnjivca koji je pokušao pobjeći avionom iz zračne luke u Splitu te je uhićen u četvrtak ujutro.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST