Opačić i Mrsić bit će izbačeni iz SDP-a?

Written by on 26/09/2017

Foto: Facebook Mirando Mrsić

Na Predsjedništvu zagrebačkog ogranka SDP-a sinoć je pokrenuta procedura isključivanja Milanke Opačić i Miranda Mrsića iz stranke. Naime, kako neslužbeno doznaje Večernji list, prijedlog je usvojen s dva glasa protiv, a razlog izbacivanja dvoje iskusnih SDP-ovaca iz stranke jest narušavanje stranačkog ugleda.

Podsjećamo, Milanka Opačić i Mirando Mrsić već neko vrijeme javno kritiziraju čelnika SDP-a Davora Bernardića, a sukob je kulminirao protekli tjedan. Opačić je poručila kako bi za stranku bilo najbolje da njezin predsjednik odstupi jer smatra da imaju krizu vodstva i da stranka ne funkcionira, što se kako je rekla, sve više reflektira na teren.

Na upit tko u ovom trenutku vodi stranku, Opačić je rekla: Očito je u ovom trenutku nitko ne vodi jer kada je čelni čovjek u takvoj poziciji da nema povjerenje najvećeg dijela kluba i da imamo krizu vodstva, onda očito u ovom trenutku niti nemamo nikoga tko vodi stranku i to se na neki način ogleda i u samom radu. Koliko god mi ovdje pokušavali stvoriti dojam da ipak nešto ozbiljno radimo, nažalost ne radimo.

Slična poruka dolazi i od Miranda Mrsića: SDP u ovom trenu nije jedinstven. Stranka je podijeljena i najviše krivice za to snosi Davor Bernardić. Vrijeme je da se SDP skupi i počne funkcionirati kao jedinstvena stranka jer građani nam ne vjeruju i ne vide nas. Ne vide Bernardića kao čelnika stranke i budućeg premijera, ustvrdio je Mrsić.

Odluka o sudbini Milanke Opačić i Miranda Mrsića trebala bi biti poznata danas. Naime, u 17 sati sastaje se Predsjedništvo stranke.

 


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST