Održana izborna konvencija GLAS-a

Written by on 03/02/2019

Foto: facebook

Potpredsjednik Hrvatskih laburista Darko Tetec objavio je u nedjelju na izbornoj konvenciji Građansko-liberalnog saveza (GLAS) da laburisti pristupaju Amsterdamskoj koaliciji koju čine HSU, HSS, GLAS, IDS i PGS.

Pristupanje koaliciji potvrdio je na konvenciji i predsjednik Demokrata Mirando Mrsić, tako da bi koalicija na europske izbore u svibnju trebala okupljati sedam stranaka, rečeno je na konvenciji na kojoj će GLAS birati novo predsjedništvo i stranačka tijela.

-Demokrati su pred završetkom pregovora, očekujem da će se i Demokrati pridružiti Amsterdamskoj koaliciji koja je jedina brana prema nadolazećem populizmu i konzervativizmu u Hrvatskoj. Ako se udružimo, bit ćemo jači. Ne želim Hrvatsku u kojoj je najteži posao kupiti borbene avione- poručio je Mrsić na konvenciji koja je okupila predsjednike stranaka okupljenih u koaliciji ali i brojne goste.

– Isplivali smo kao uvjerljiva alternativa. Ako nešto radite i u tome ste jasni i dosljedni to građani prepoznaju, građani žele vjeru i nadu da će neke stvari drugačije odigrati, sami sudjelujemo i vidimo sitne politikantske čarke, građani traže vjeru da će u budućnosti nešto biti bolje i mi to svojim radom pokazujemo- zaključila je Anka Mrak Taritaš.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST