">

POWERED BY

Njuškalo - aplikacija s kojom štediš!

 Njuškalo Popusti – kupuj pametno i štedi novac na svakom koraku!

 

Pametni telefoni najčešći su način pristupa Internetu i, između ostaloga, koriste se za informiranje o cijenama te akcijama i popustima.  Kako bi korisnicima pametnih pametnih telefona olakšao kupovinu i osigurao da uvijek na vrijeme saznaju za akcijsku cijenu u njihovoj blizini, Njuškalo je lansirao novu aplikaciju Njuškalo Popusti za iOS i Android uređaje, koju je dosad preuzelo više od 19 000 korisnika.

Njuškalo Popusti aplikacija za pametne telefone donosi najveću objedinjenu ponudu svih akcija, popusta i kataloga na tržištu, osnovne informacije te popis poslovnica i adresa trgovina i trgovačkih lanaca. Aplikacija svima omogućuje jednostavno i brzo pretraživanje omiljenih proizvoda na akciji i otkriva gdje ih se najbliže može kupiti. Uključivanjem lokacije na svom pametnom telefonu, svaki korisnik može u svakom trenutku znati gdje mu je najbliži traženi proizvod na akciji te na taj način ne propustiti dobru cijenu i obaviti pametnu kupnju.

Akcije se u Njuškalo Popustima osvježavaju svakodnevno, aplikacija je vrlo intuitivna za korištenje, a kako bi svakom korisniku pružala i personalizirani sadržaj, dostupne su opcije poput aktivacije obavijesti o omiljenom proizvodu na akciji, čim se pojavi u blizini te izrade liste za kupnju, koju je moguće odmah i putem maila iz aplikacije proslijediti željenom primatelju.

Akcije i popusti u velikoj mjeri utječu na kupovne odluke, a korisnici interneta u Hrvatskoj imaju visok interes za redovnom konzumacijom sadržaja vezanog uz pogodnosti u trgovačkim lancima i trgovinama. Kada je riječ o samim proizvodima, na akcijama su najtraženiji mlijeko, maslac, pelene, kava, pivo, sir, jaja, vino, šećer i carsko meso.

Njuškalo Popusti aplikacija, kao ekstenzija novog proizvoda Popusti na Njuškalu koji je već nekoliko mjeseci dostupan kao zasebna kategorija na stranici, tako je rezultat Njuškalovog razumijevanja potreba korisnika koji sada mogu svakodnevnoj kupnji pristupiti na novi, brži i efikasiniji način gdje god se nalazili.

 

Aplikacija za Android dostupna je klikom na: Njuškalo Popusti Android, a za iOS klikom na: Njuškalo Popusti iOS