">

POWERED BY

ZORAN PREDIN I MATIJA DEDIĆ U LISINSKOM 28.2.2017 - TRAGOVI U SJETI

- TRAGOVI U SJETI 1+2 -  

ZORAN PREDIN I MATIJA DEDIĆ PRED ZAGREBAČKOM PUBLIKOM! 

 UTORAK, 28. VELJAČE 2017., KD VATROSLAV LISINSKI

 

 Sjajna suradnja između velikog autora i pjevača Zorana Predina te jednog od najboljih hrvatskih pijanista Matije Dedića započeta je prije nešto više od pet godina, a uskoro će se moći čuti uživo. Predin i Dedić 28.02. dovode "Tragove u sjeti" u Lisinski. 

Intimni ugođaj, odlična glazba, pjevana poezija i vrhunska izvedba, kako koncert opisuju kritike, bez dvojbe dobri su razlozi, da se zagrlimo u pozitivnu nostalgiju najvećih hitova: Jesen u meni, Ti si mi u krvi, Galeb i ja, Priča o Vasi Ladačkom, Tvoje nježne godine, Zažmuri i mnoge druge.

Virtuoznim muziciranje pijanista Matije Dedića i zavodljivi vokal Zorana Predina povest će publiku tragovima sjete i ushita u zajedničkom pjevanju. 

Ulaznice u rasponu od 100-140 kn mogu se nabaviti preko ulaznice.hr

 

O izboru pjesama na albumima Tragovi u sjeti 1 + 2 rekli su : 

Apsolutna preporuka svakom ljubitelju lijepe, osjećajne, atmosferične i nekonvencionalne glazbe, Matija Dedić i Zoran Predin donijeli su nam po drugi puta zbirku tuđih svima nam znanih pjesama, a koje su izvedene kao da su njihove vlastite, bez ikakvog pretjerivanja, bez izražavanja minimalizma, bez pretvaranja.

(Bruno Koić – Mixeta.net)

 

Predin i Dedić junior sjajni su glazbenici koji se apsolutno razumiju, dijeleći ako ne baš sklonost istim žanrovskim nišama, isti glazbeni senzibilitet i emocionalnost u izvedbi. Zoran je u projekt naravno donio prtljagu svojih samostalnih albuma na razmeđu između jazzy stilizacija, šansone i rokerske autorske pjesme. Matija pak svoju virtuoznost, vještinu objedinjavanja klasičnoga glazbenog obrazovanja, jazza i around glazbenika koji se odlično snalazi u svakom žanrovskom prostoru.

(Zlatko Gall)