">

POWERED BY

POPUSTI U ŠKOLI STRANIH JEZIKA - ENBE

Popusti u Školi stranih jezika ENBE

 

Škola stranih jezika Enbe osnovana je 2009. i nalazi se u Maksimirskoj 64 u Zagrebu. Jedna je od najmanjih škola u gradu. Smatramo da je to prednost jer možemo individualno pristupiti svakom polazniku i lako surađivati. 

Posebnost škole je u tome što su svi tečajevi krojeni prema potrebama polaznika te se u potpunosti prilagođavamo polaznicima u odnosu na željene ciljeve. Naglasak je na komunikacijskom pristupu i radu na motivaciji polaznika u malim skupinama.

Vodeći smo u Hrvatskoj za učenje japanskog i korejskog jezika s najviše polaznika navedenih jezika i posebno educiranim nastavnicima. Polaznici također visoko vrednuju naš kreativan pristup poduci engleskog jezika i hrvatskog za strance te raznoliku ponudu termina i stupnjeva.

U ponudi su i egzotični arapski i hindski. Na nastavi primjenjujemo glazbu, posebno na tečajevima francuskog i portugalskog jezika. Ne manje važan je u školi i ruski jezik za koji interes opet raste.

Posebnu pažnju posvećujemo kvaliteti nastave putem analize potreba, usavršavanja nastavnika, rada na silabusima i evaluacija koje se provode za svaki tečaj.

Samo u našoj školi u cijenu tečaja za sve jezike uključeni su i online materijali koji se posebno za vas pripremaju nakon svakog sata nastave u svim grupama u školi. Cijena tečaja također uključuje besplatno predtestiranje, završni ispit te važeću potvrdu nakon položenog ispita.

Slušateljima Radija 101 darujemo 5% dodatnog popusta za sve grupe veće od 4 polaznika, čak i na tečajeve na akciji. Da biste ostvarili popust dovoljno je pozvati se na ovaj tekst.

Slijedite svjetlo i dođite u Enbe, školu u kojoj nikada nije dosadno.

Više na: www.en-be.net

Pratite ENBE i na društvenim mrežama: 

https://www.facebook.com/beingawesomewithenbe

https://twitter.com/notyetlanguage

https://www.instagram.com/enbeschool/

https://plus.google.com/109373710698724753408

https://www.youtube.com/watch?v=AgSctbKJ-Eg