">
$$img1$$$$img2$$$$img3$$

RADIO 101

Belc Krog

Kako i samo ime šihte kaže, s Renatom se družimo svakog radnog dana do 16 sati. I nije važno jeste li na poslu, ili u kućnim poslovima, Renata ti nastoji uljepšati to vrijeme.

 

Mikrofon preuzima u 11 sati od Ivane i Marka i na početku ne priča puno- zapravo ne priča uopće. Njena emisija počinje sa sat vremena glazbe bez prekida, kako biste se skoncentrirali na ono čime se već bavite, a od podneva joj se razveže jezik .

Ono što Renata najviše voli jest popričati s vama i saslušati vaš stav o temi dana. Pred svoj mikrofon petkom u Intervju tjedna privodi političare, analitičare i osobe iz javnog života, a kako naša Renata nema dlake na jeziku, nije na odmet ponekad se i porječkati, naravno live u eteru. Najviše voli uljepšati nekome dan s ulaznicama za događaje i koncerte po gradu i uvaliti vam neku super sponzorsku nagradu.

 

 Renata u svojoj emisiji ima mušku polovicu koja je u sjeni, ali bez njega to ne bi bilo to. On je Bruno Bucić.

 

Dalmatinac po krvi, Skandinavac po izgledu. U metar i osamdeset, (ako se uzme u obzir lavlja griva) stalo je puno pozitivne energije, volje za radom i dobrim društvom. Kako i ne bi kad mu je tek 25. Ovaj, po struci grafički dizajner, na staze Stojedinice došao je sasvim slučajno - spletom okolnosti, prstom sudbinom ili položajem zvijezda, tko će to znati? Nakon godinu dana praksanja, jedan od naših najmlađih članova, sjeo je na producentsko mjesto Renati Belcovoj i sada skupa piče 120 na sat, svakog radnog dana od 11-16 sati.