">
$$img1$$$$img2$$$$img3$$

RADIO 101

Ivana Pevec i Marko Tomšić Šaman

Misliš da ustaješ rano?

Alarm na pametnom telefonu uvijek zazvrnda u vrijeme kad se najljepše spava?

Sad zamisli da se baš taj alarm oglasi koja 2, 3 sata ranije.. e upravo negdje u to vrijeme - mogli bismo reci - noći, ustaje jutarnja ekipa Radija 101.

 

Svako jutro vec od 6 možeš ih zamisliti pred mikrofonom i sa slušalicama na ušima, pričaju upravo - tebi :)

Ivana i Marko te bude (jer zašto bi ti spavao kad oni ne mogu), žele ti dobro jutro, nabace pokoju informaciju kakav je dan pred nama (da znaš što obući, ponijeti kišobran, ili jednostavno obući džemperčić koji ćeš kasnije ležerno nabaciti preko ramena).

Ostaneš li s njima dok si kuhaš prvu jutarnju kavu, spremaš se, a potom i voziš na posao, ili si jednostavno doma i nemaš drugog posla - bit će tu jos svega.

Budi spreman na osvrte iz naše svakodnevice, aktualna zbivanja u našem gradu i cijeloj zemlji, pokoji loš vic, možda ako su dobre volje te "razvesele" i nekim otpjevanim stihom, lapsusom u govoru, no ono što je sigurno - ti si njihov treći frend i kolega. Vole kad ih nazoveš, podijeliš s njima svoje mišljenje, možda i uputiš koju kritiku.. jednostavno kad s njima kreiraš program.

 

Bez ikakve cenzure. Naravno, ako si pristojan :)

 

Ima jedna stara narodna.. dobro se dobrim vraća. Tako su i oni jedni prema drugom dobri, zato tako i funkcioniraju. Uglavnom :) dobri frendovi koji, ako se i posvađaju kad su mikrofoni ugašeni, ti to sigurno nećeš čuti u eteru.