Nastradali vatrogasac do daljnjega ostaje u bolnici

Written by on 01/10/2018

Foto: 24 sata

Splitski vatrogasac, 46-godišnji Tomislav Biuk, teško je ozlijeđen u eksploziji „topovskog udara“ u subotu na Poljudu, za vrijeme utakmice Hajduka i Dinama.

Nastradali su mu bubnjići zbog čega slabo čuje, ostao je bez djela kažiprsta, dva prsta su mu u hematomima, razrezan mu je i dlan, no srećom nisu oštećene kosti. Kako se doznaje iz splitskog KBC-a, jučer mu je bilo nešto bolje, no ostat će do daljnjega u bolnici kako mu se zdravstveno stanje ne bi zakompliciralo.

Policija je provela 34-ero ljudi uglavnom zbog pirotehnike, no još tragaju za osobom koja je ozlijedila vatrogasca. Iz Hajduka su priopćili kako suosjećaju s vatrogascem i žale zbog ružnog događaja, no pitanje svoje odgovornosti i propusta u organizaciji utakmice – nisu spomenuli.

HNK Hajduk duboko suosjeća s vatrogascem koji je teško ozlijeđen tijekom današnje utakmice Hajduk – Dinamo. Iskreno žalimo zbog ovog ružnog događaja, a ozlijeđenom vatrogascu želimo brz i uspješan oporavak. Istovremeno, oštro osuđujemo uporabu topovskih udara na stadionu, njima nije mjesto u sportskim arenama, te još jednom apeliramo na gledatelje da se ubuduće suzdrže od uporabe istih, priopćeno je ubrzo nakon završetka utakmice iz Hajduka.

Podsjetimo i da je tijekom utakmice kamenom pogođen i igrač Hajduka Đurčo.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST