Nastavljeno suđenje Ivi Sanaderu

Written by on 18/02/2019

Suđenje bivšem premijeru Ivi Sanaderu za aferu INA-MOL nije počelo kako je bilo najavljeno u 9.30, već je odgođeno za sat vremena.

Njegova odvjetnica Jadranka Sloković podnijela je zahtjev za izuzeće sudskog vijeća i zamjenice predsjednika suda. Kaže da je sud nezakonito i pristrano Sanaderu odredio službenog odvjetnika Nikolu Drobeca, te je u jednom trenutku došlo do prepirke u sudnici.

Danas je Sanaderov odvjetnik po službenoj dužnosti Nikola Drobec zatražio da se rasprava odgodi s obzirom na to da je imao vrlo kratak rok za pripremu. Zatražio je stoga rok od tri mjeseca da se upozna sa spisom.

Sutkinja je odobrila samo mjesec dana jer smatra da su tri previše, a i danas je tu odvjetnica Sloković pa nema razloga za odgodu.

Uslijedila je na to svađa Sloković i sutkinje. Naime, bila je zatražena HZZO-ova inspekcija, ali i inspekcija njezinog liječnika koji je usput kopirao cijeli njezin liječnički karton i dostavio ga, na što je Sloković upozorila da su joj prekršena prava.

Viroze i išijas nisu za mene nikakve isprike. Neću dopustiti odgode jer je zastara blizu– poručila je sutkinja Županijskog suda Maja Stipić Štampar.

Podsjetimo, radi se o ponovljenom suđenju Sanaderu za primanje deset milijuna eura mita zbog predaje upravljačkih prava Ine Molu.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST