Nastavljene migracije prema Klubu zastupnika Milana Bandića

Written by on 03/01/2019

Nakon što je HSS objavio da je još jedan njihov, sad već bivši, zastupnik, Mladen Mađer napustio stranku i prešao u Bandićev klub zastupnika, nižu se reakcije. Predsjednik kluba Milana Bandića, Robert Janković pozdravlja novo pojačanje i poručuje – jedini preduvjet za biti u klubu je podrška Andreju Plenkoviću.

– Ovim putem želimo obavijestiti javnost da je saborski zastupnik Mladen Madjer, koji je inače zamjenski zastupnik Stjepana Kožića, napustio HSS i prešao u Bandićev klub.
Kako smo prije desetak dana sumnjali da će se tako nešto i dogoditi te smo raspolagali s informacijama o navodnim teškim koruptivnim kaznenim djelima, još proteklog tjedna predsjednik HSS-a Krešo Beljak osobno je USKOK-u prijavio cijeli slučaj.
Iskreno se nadamo kako će neovisne državne institucije ovaj slučaj promptno istražiti te tako dokazati da za ovu državu još uvijek ima kakve takve nade- stoji u priopćenju HSS-a.

Naravno uslijedile su reakcije.
Trebalo je uvijek voditi računa tko su ti ljudi koji dolaze na listu, jesu li psihički labilni, o njihovoj političkoj vjerodostojnosti uopće ne želim pričati, ali ću reći – ipak nismo svi isti, rekao je Siniša Hajdaš Dončić.

S druge pak strane vladajući likuju .
S obzirom na rast broja zastupnika, zabrinut sam da bi Bandić mogao prestići i HDZ.- s osmjehom je kazao Gordan Jandroković.

Što se tiče mogućih zahtjeva Milana Bandića kojemu bi novi zastupnici u Klubu mogli povećati apetite, kaže:
Nema naznaka da će se to događati. Dosad smo dobro surađivali s partnerima i vjerujem da ćemo tako nastaviti i dalje. Nema naznaka da će itko tražiti rekonstrukciju Vlade. Nema naznaka da će se to događati. Dosad smo dobro surađivali s parnterima i vjerujem da ćemo tako nastaviti i dalje. Nema naznaka da će itko tražiti rekonstrukciju Vlade i nema potrebe za time– istaknuo je Jandroković.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST