Ljeto dobrih knjiga

Written by on 12/06/2018

Foto: PR

Bez obzira na to provodite li ljeto u gradu ili na selu, na moru ili na planini, za dobar godišnji odmor trebaju vam i dobre knjige! Mozaik knjiga i ove godine tijekom lipnja na Zagrebačkom velesajmu organizira ljetni sajam knjiga pod nazivom Ljeto dobrih knjiga na kojemu je ponuđeno više od 2 500 vrhunskih naslova vodećih hrvatskih izdavača uz popuste od 10 do 70 posto. Odlična ponuda naslova u izdanju Mozaika knjiga po sajamskim cijenama dostupna je i na www-mozaik-knjiga.hr.

Osim već provjerenih uspješnica, u ponudi su i brojni novi naslovi u izdanju Mozaika knjiga, 24 sata, Znanja, Frakture, Profila, Fokusa, Naklade Ljevak, VBZ-a, Školske knjige, Planetopije, Jesenski i Turka, Stilusa, Begena i Dominovića, među kojima ćete sigurno pronaći dovoljno knjiga za dugo, toplo ljeto koje je pred nama.
Sajam je otvoren svakog dana od 10 do 20 sati u paviljonu 7A Zagrebačkog velesajma. Paviljon ćete lako pronaći jer se nalazi odmah s desne strane Ulaza jug. Kupci izvan Zagreba neće biti zapostavljeni jer bogatu ponudu naslova u izdanju Mozaika knjiga po sajamskim cijenama mogu pronaći na www.mozaik-knjiga.hr i kupiti uz besplatnu poštarinu za narudžbe iznad 150 kuna.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST