Liga Prvaka dolazi u Zagreb: krenula prodaja ulaznica za sraz sa Atalantom!

Written by on 12/09/2019

Foto: sportske.jutarnji.hr

U 11 sati počela je pretprodaja ulaznica za 1. kolo Lige prvaka. Dinamo će u prvom kolu igrati protiv Atalante, a susret je na rasporedu u srijedu, 18. rujna od 21 sat na maksimirskom stadionu.

Ulaznice će u pretprodaji biti znatno povoljnije od cijena na dan utakmice. Tako tribina sjever dolje i sjever gore košta 120 kuna, istok i zapad gore 200, a tribina zapad dolje 300 kuna. Osim samih kućica uz stadion, karte možete nabaviti i na sljedećoj web adresi
https://www.ulaznice.hr/gnkdinamo/

Utakmica zanima i Talijane. 18. rujna na Maksimiru plavo crni će imati podršku 3000 svojih navijača. Bit će to premijerni nastup za Atalantu među europskom nogometnom elitom, ne treba ni napominjati koliko će utakmica biti bitna za njih.

Ljudi iz kluba navijača objavili su kako su od 3000 ulaznica, koliko su dobili, prodali njih 2700, a očekuju kako će preostalih 300 uskoro planuti.

Podsjetimo, odlično je bilo i ranije ovoga ljeta na Maksimiru, Ferencvaroš je iz Budimpešte povukao oko 2000 tifosa pa možemo ponosno reći da se nogomet napokon vratio u grad.

Sretno Dinamo!


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST