Las Vegas domaćin najvećeg UFC meča u povijesti

Written by on 06/10/2018

Foto: facebook UFC

Već dugo se jedan meč nije tako dugo i željno isčekivao. Ova noć, koja je pred nama za sve ljubitelje borilačkih sportova biti će izuzetno zanimljiva jer pred nama je spektakl UFC 229, a glavna borba cijelog događaja biti će „rat“ između Conora McGregora i Habiba Nurmagomedova.

Kao uvod u cijeli spektakl održano je i službeno vaganje koje se skoro pretvorilo u klasičnu uličnu tuču jer McGregor očito više ne može mirno čekati početak dvoboja sa Nurmagomedovom.

Naime, nakon što su obojica odradili ceremonijalno vaganje stali su se jedan naspram drugog. Predsjednik UFC-a Dana White želio je što veću razdaljinu između njih, no Conor je želio ipak malo bliži susret. Kada se dovoljno približio rukama je udario po Habibovoj lijevoj ispruženoj ruci, nakon čega je nastao manji metež. U njemu je Conor pokušao i nogom dohvatiti Habiba, no Dagestanac je bio predaleko.

Za njihovu borbu vlada veliko zanimanje, pa je razumljivo da mediji prate svaki njihov korak. Nakon brojnih istupa i međusobnih vrijeđanja ova dva borca posljednji su se put uoči borbe našli u istoj prostoriji na službenom vaganju što je skoro dosta loše završilo.

Dobro je vratiti se. Kralj se vratio– vikao je Conor.
Mikrofon je nakon njega uzeo Habib i uz gromoglasne zvižduke irskih navijača najavio.

Razbiti ću vašeg dečka. Razbit ću ga. Hvala svim irskim navijačima i svim navijačima diljem svijeta. Zbog vas se ova borba održava. Hvala vam– puno smirenije djelovao je Nurmagomedov.

Idući put kada se Habib Nurmagomedov i Conor McGregor pogledaju, bit će to u oktogonu! Sve je spremno za najveću borbu u povijesti UFC-a, a glavni program u Las Vegasu počinje oko 4 sata u jutro po hrvatskom vremenu.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


Nastavi čitati

RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST