Krstičević i Božinović: o HVIDRA-i ćemo razgovarati danas

Written by on 24/09/2019

Foto: hrt

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović danas će, zajedno s ministrom obrane Damirom Krstičevićem, raspravljati o HVIDRA-i. Podsjetimo, braniteljska udruga burno je reagirala pred koji tjedan na izjave čelnika SDSS-a Milorada Pupovca, uz ultimatum da državne institucije trebaju istražiti cijelu slučaj.

To su stvari o kojima ćemo danas razgovarati, nema nikakvih tabu tema, a sva pitanja se mogu u jednom racionalnom dijalogu objasniti, i mislim da je tu pozicija i Vlade i vladajuće stranke vrlo jasna poručio je ministar Božinović prije početka sjednice Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti.

Ja ću uvijek izabrati hrvatske branitelje, to su moji prijatelji, što se tiče tih aktivnosti ključno je razgovarati, poštujem uvijek druge, ali tražim i da se poštuje hrvatski narod, poručio je Krstičević. 

Podsjetimo, nakon spornih izjava gosp.Pupovca, koji je, između ostalog uspredio RH s NDH, uslijedio je jaki pritisak na čelnika SDSS-a da se službeno ispriča. On je pak sazvao pressicu u kojoj nije ponudio ispriku, što je samo pojačalo anemozitet između Pupovca i nezadovoljnika.

Premijer Plenković trenutno pleše između dvije vatre i teško će pronaći kompromis i pomirdbeni ton. U svakom slučaju ulog je ogroman.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST