Kojoti imaju novu pjesmu

Written by on 24/11/2017

Foto: foto: Kojoti facebook

Kojoti, za mnoge jedan od najboljih rock ‘n’ roll sastava na ovim područjima, početkom ove godine su nakon gotovo 17 godina hibernacije ponovno stali pred publiku. Comeback se dogodio krajem siječnja na festivalu Brijačnica, nakon čega je uslijedio vrlo uspješan niz koncerata diljem Hrvatske i regije.
Stara je kemija ponovno profukcionirala pa je sve vodilo k tome da se četvorka ponovno, nakon sedamnaest godina, zatvori u studio u kojem su počekom ovoga tjedna završili tri nove pjesme, od kojih smo prvu premijerno zavrtili u četvrtak.

Kojoti će uskoro objaviti luksuzni box- set ‘Dragocjeno raskošno i blistavo’ te će 9. prosinca u Tvornici Kulture održati prvi samostalni zagrebački koncert nakon povratka na scenu. Set ‘Dragocjeno raskošno i blistavo’ bit će objavljen u izdanju Dancing Beara, a sadržavat će njihova tri dosadašnja studijska albuma ”Kojoti”, ”Halucinacija” i ”Sex Disco Kung Fu” te bonus materijale i nove pjesme.

“U Kojotima sviraju isti ljudi kao i prije, ali danas je 2017. pa sukladno tome nećemo raditi pjesme jednake onima koje smo radili kad smo imali 22 godine. Pjesme sam uskladio s današnjim vremenom. Sve je to rock and roll, ali u modernijoj varijanti. Nakon ove tri pjesme, za otprilike dva mjeseca, idemo snimati sljedeće tri pjesme, dok će nam za tri, četiri mjeseca biti objavljena vinilna kompilacija s najboljim pjesmama, na kojoj će biti i novih singlova. Budući da sam »vinyl freak«, bila mi je užasna želja imati vinil Kojota. To je jedini bend u kojem sam svirao, a koji nema vinil” – otkrio je Davor Viduka.

Označeno s

Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST