Jeste li ju vidjeli? Iz psihijatrijske bolnice Vrapče nestala je žena

Written by on 08/07/2019

Foto: nestali.hr

Iz zagrebačke psihijatrijske bolnice Vrapče u petak je nestala žena.

Riječ je o 53-godišnjoj Željki Mendek za kojom se tragalo i u travnju, kada je također nestala iz bolnice. Tada je pronađena na autobusnom kolodvoru u Beču.

Iz kruga bolnice nestala je u petak u ranim jutarnjim satima. U tom trenutku bila je odjevena u tamnoplavu trenirku i svijetlu majicu. Ima plavu kosu i visoka je 165 centimetara, a njezina fotografija i ostali podaci objavljeni su na stranici nestali.hr.

Gospođa je zadnje dvije godine pacijentica Vrapča s dijagnozom paranoidne shizofrenije. Oba puta nestala je iz bolnice bez nadzora medicinskog osoblja. Njena obitelj je ogorčena postupkom bolnice, jer ne samo što gospođa Mendek nije bila pod prismotrom, o njezinom nestanku uopće ih nisu obavijestili.

„Jedino ispravno što su napravili jest da su kontaktirali policijsku postaju“, objavila je obitelj na Facebooku. Naglasili su i da nije opasna za okolinu već je samo izgubljena i plaha. Apeliraju na sve građane da prvenstveno dijele njihovu objavu, a posebno na građane Zagreba da se jave policijskoj postaji Črnomerec ukoliko vide gospođu Mendek.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST