Jel opasna 5G mreža ??

Written by on 10/04/2019

Foto: facebook

Internet nam je postao sastavni dio života, mlađe generacije više i ne znaju komunicirati bez mobitela i kompjutora , dok mi malo stariji još muku mučimo kako proniknuti u sve tajne tih novih tehnologija.

Dolaskom svih tih novih mogućnosti i brzina razmjena podataka postala je užasno bitna ,no svaki tehnološki napredak za sobo donosi i neke ne željene posljedice. Tako, se u posljednje vrijeme „koplja lome „ oko uvođenja 5 G mreže koja bi naravno unaprijedila sve što smo do sada poznavali, no smo uvođenje ove mreže ima i dosta protivnika. Naime, veliki dio zemalja EU zabranio je uvođenje 5 G mreže.

To pokazuje da vlada totalni nered i kaos, da teleoperateri mogu raditi kako, što i gdje hoće a institucije, ministarstva zdravstva i graditeljstva i prostornog uređenja te inspekcije ne mogu im, odnosno ne žele stati na kraj– ocijenio je Ivan Vilibor Sinčić. Zbog toga se bazne stanice postavljaju na mjesta na kojima ih po zakonu ne bi smjelo biti, na niskogradnje te u blizini škola, vrtića i bolnica, pa se tako na krovu Kliničke bolnice Dubrava nalazi desetak baznih stanica.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST