IZDANA MEĐUNARODNA TJERALICA ZA ZDRAVKOM MAMIĆEM

Written by on 13/06/2018

Foto: Facebook stranica Zdravko Mamić

Županijski sud u Osijeku izdao je nalog policiji da raspiše domaću i međunarodnu tjeralicu za Zdravkom Mamićem, potvrđeno je za Dnevnik.hr na osječkom sudu. Također, za Mamićem je izdan i europski uhidbeni nalog, a njegovo će se ime uskoro pojaviti na stranicama Interpola.

Zdravko Mamić, koji je nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora zbog financijskih malverzacija u Dinamu, sklonio se u BiH s obzirom da ima dvojno državljanstvo i da ta zemlja ne izručuje svoje državljane. Ipak, bosanskohercegovačka policija Mamića mora privesti na ispitivanje, odnosno postupiti po međunarodnoj tjeralici o kojoj će se on izjasniti, odnosno odgovoriti želi li biti izručen Hrvatskoj.

“Monstrumi koji su mi napakirali i osudili me neće mirno spavati“, kazao je Mamić komentirajući presudu i najavivši svoj protuodgovor u vidu “oružja kakvo u Hrvatskoj nije viđeno. Naravno, ne mislim na oružje iz kojeg se puca”.

Na pitanje novinara je li u bijegu, Mamić odgovara: „Pa naravno da je ovo moj privremeni odlazak u Međugorje, ne razumijem od čega bi ja bježao.“


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST