I OVAJ TJEDAN – KOMENTATOR JEDAN

Written by on 02/11/2018

Prošli smo tjedan malo izrešetali Remi iz Elementala, a sad nas je zanimalo kako će na naša brzopotezna pitanja odgovoriti jedan glumac..
To je Igor Mešin.

Pa što Igor kaže na novu knjigu Martine Dalić, Bandićevom oprostu dugova bogatima i filmu Bohemian Rapsody koji možete pogledati u svim kinima, poslušajte:

photo: kazalište Komedija

Inače, Igora možete vidjeti u kombinaciji s Rene Bitorajcem u Ludoj kući u Zvonimirovoj 63, u predstavi “Idemo uživo”.

Igor i Rene igrali su zajedno u epizodama serija Naša mala klinika, Bitange i princeze i Odmori se zaslužio si. Igrali su i u istim filmovima (Rusko meso, Nebo sateliti, Tri muškarca Melite Žganjer, General), zajedno vodili 5 sezona showa na TV-u, ali nikada nisu zajedno igrali na kazališnim daskama. Svoje desetogodišnje televizijsko partnerstvo, odlučili su okruniti ovim fantastičnim kazališnim projektom.

Osim toga, Igor je u niskom startu za novu predstavu, jedva smo ga ulovili između proba, pa ga u kazalištu Komedija možete uskoro vidjeti u predstavi Tulum u samostanu u režiji Aide Bukvić – premijera je za cca tri tjedna.

A vi nam i dalje šaljite ako imate kakav prijedlog za koga bi htjeli da se nađe na mjestu na kojem je Igor bio ovaj tjedan – kao naš komentator tjedna.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


Nastavi čitati

RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST