I HNS predao DIP-u svoje izborne liste

Written by on 07/04/2019

Foto: matija posavec facebook

Za predaju svojih kandidacijskih lista za predstojeće EU izbore danas su se odlučili u HNS-u. Nakon posjeta Državnom izbornom povjerenstvu , nositelj HNS-ove liste Matija Posavec izjavio je kako očekuju da će osvojiti jedan mandat u Europskom parlamentu.

Iza mene je ekipa dokazanih mladih ljudi koji u svojim sredinama itekako imaju rezultata. Prije više od dva mjeseca rekao sam kako u hrvatsku državnu politiku želim unijeti neke nove vrijednosti i nove ljude– izjavio je Posavec nakon predaje kandidacijske liste ispred Hrvatskog sabora.

Najavio je kako će kandidat koji bude izabran s njihove odreći dijela svoje plaće u Europskom parlamentu i preusmjeriti ga u stipendiranje petero hrvatskih studenata.

Naša kampanja bit će proaktivna, na temama gdje možemo iskoristiti europske institucije, da unesemo više europskih vrijednosti u Hrvatsku i da Hrvatsku bolje pozicioniramo u Europskoj uniji. Puno zakona koji se donose u Europskom parlamentu vezani su uz hrvatske građane i moramo brinuti o svima, o mladima, umirovljenicima, poduzetnicima. Imamo puno toga što treba promijeniti i svatko od nas ima puno iskustva u svojim lokalnim sredinama, da vidimo što se može promijeniti koristeći europske institucije– istaknuo je Posavec.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST