Humanitarna akcija i 14. božićni koncert Želim život Zaklade Ana Rukavina

Written by on 07/12/2019

Kakav bi to bio 12-ti mjesec bez koncerta Želim život kojeg već dugi niz organizira Zaklada Ane Rukavine. Više o koncertu od gospođe Mirte Vrančić, voditeljice zaklade.

Božićni koncert “Želim život” zaklade Ana Rukavina održat će se u utorak, 17. prosinca, na Trgu bana Josipa Jelačića, s početkom u 20:15 sati. Zakladni partner je Nova TV, a održavanje je pod pokroviteljstvom Gradonačelnika Grada Zagreba. Glavni je cilj akcije osigurati sredstva za daljnje prikupljanje uzoraka za Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.

Hrvatska je zahvaljujući dugogodišnjoj borbi postala 11. država u svijetu po broju potencijalnih darivatelja te 8. u svijetu po broju darovanih krvi iz pupkovine na 10.000 stanovnika. Nadu za ozdravljenje dobilo je veliki broj ljudi.

Da se misija zaklade Ane Rukavine i Anin san i dalje nastavi, možete donirati do 31. prosinca pozivom na broj 060 9000. cijena poziva 5,00 kuna + PDV). Građani donaciju Zakladi bez naknade mogu uplatiti putem aplikacije KEKS Pay Erste banke, jednostavno i brzo pomoću QR-codea u privitku.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST