HSS istupa iz “društva” europskih pućana

Written by on 24/02/2019

Foto: krešo beljak facebook

U HSS-u su se odlučili na jedan podosta značajan potez. Naime, na zajedničkoj sjednici Predsjedništva i Proširenog Predsjedništva HSS-a u subotu navečer, donesena je jednoglasna odluka o pokretanju istupa HSS-a iz članstva EPP-a.

Nama nije mjesto s pretendentima na hrvatski teritorij Vučićem, Tajanijem ili Orbanom koji pokušava ući na hrvatsko medijsko tržite kako bi „sipao“ mržnju i propagirao, nama u HSS-u, neprihvatljive ideje. Ponajmanje nam je mjesto u istoj grupaciji s domaćim izdajnicima koji se nazivaju čuvarima hrvatskih nacionalnih interesa, a šaptom su u strane ruke predali sve što se moglo, posljednju u nizu je INA – zaključio je predsjednik HSS-a Krešo Beljak.

Izbori za Europski parlament biti će prvi veliki test za HSS i predsjednika Krešu Beljaka , na kojem će se vidjeti koliko vrijede sve te nove ideje kojima Beljak pokušava odmaknuti svoju stranku od dosadašnje prakse.

Siguran sam da HSS kao stranka, da svi mi ovdje, kao i sve članice i članovi u cijeloj Hrvatskoj, možemo napraviti pozitivno iznenađenje, te preferencijskim glasovima za jednog od tri naša, HSS-ova kandidata na toj listi, skupiti toliko glasova koliko će biti potrebno da u izbornoj noći proglasimo pobjedu na izborima za Europski parlament 2019. godine, te da naša koalicija, naš savez stranaka, kojem je HSS na čelu, postane najjača politička opcija u Hrvatskoj– istaknuo je Beljak.

Inače, sjednica Glavnog odbora HSS-a održat će se u sljedećih mjesec dana.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST