Hrvati prvi u svijetu koji će pročitati slikovnicu benda Metallice

Written by on 07/11/2019

Foto: rockmark.hr

Hrvatski fanovi Metallice prvi će u svijetu moći pročitati slikovnicu “Abeceda grupe Metallica” (u originalu “The ABCs of Metallica) Interlieber će se od 12. do 17.studenog održati na Zagrebačkom Velesajmu. Evo kako i zašto ćemo biti prvi u svijetu….

Ova ekskluziva stiže na inicijativu Rockmarka, a o premijeri slikovnice smo razgovarali s Krešimirom Blaževićem iz Rockmarka koji se osobno pobrinuo da slikovnica bude predstavljena na ovogodišnjem Interlieberu.

Slikovnica “Abeceda grupe Metallica” će koštati 129 kuna, no dio prihoda ići će u humanitarne svrhe. Metallica ima svoju zakladu, i svi prihodi namijenjeni su za razvoj gradova – milijunski prihod od karata s jednog koncerta u Bukureštu dali su za gradnju prve dječje onkološke bolnice. Rockmark je kupio prava slikovnice, a Metallica će raspodijeliti novac tamo gdje misle da je potrebno.

Američki i engleski alfabet sadrži 6 slova manje nego hrvatski, stoga su iz Rockmarka morali smisliti priče za šest slova.

Kao primjer, evo što u “Abecedi grupe Metallica” znači slovo Š, a sam bend se toga nije sjetio. 🙂

Genijalnu slikovnicu “Abeceda grupe Metallica” moći ćete kupiti na prodajnom mjestu Rockmarka na Interlieberu od 12. do 17. studenog na Zagrebačkom Velesajmu.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST