Hoću knjigu – knjigom protv korone

Written by on 15/05/2020

Foto: PR

Knjiga je oduvijek ljudima pružala bijeg od stvarnosti ili pak priliku za učenje o nekom novom, drugačijem svijetu koji nam možda nije lako dostupan. U doba kada smo zatvoreni u kućama, zbog sigurnosti drugih te zbog vlastite sigurnosti, dani traju beskrajno dugo, a čak i stotina televizijskih programa nakon nekog vremena prestane biti zabavna. Veliki George R.R. Martin, autor serijala Pjesma leda i vatre te jedan od sukreatora megapopularne serije Igra prijestolja jednom je rekao: “Živio sam tisuću života, volio sam tisuću ljubavi, hodao sam po dalekim svjetovima i vidio kraj vremena – zato što čitam”. I baš zato, kako bi ljudima u teškim vremenima omogućio pristup tisućama života i svjetova, knjižarski lanac Hoću knjigu u suradnji s partnerima izdavačima pokrenuo je veliku knjišku akciju Knjigom protiv korone.


Ova akcija provodi se na dva načina; putem webshopa Hoću knjigu te u knjižarama ovog knjižarskog lanca, a više o svemu ispričala nam je voditeljica marketinga Hoću knjigu Sanja Srdić Jungić. “Trenutno živimo u doba velikog straha i neizvjesnosti. Ne samo da smo zbog korone dugo bili zatvoreni u kućama te se i dalje brinemo za vlastitu egzistenciju, nego su i Zagrepčani dodatan podsjetnik da je život prolazan i ponekad vrlo strašan dobili i u obliku potresa. Sve skupa nagnalo nas je da s izdavačima napravimo zajedničku akciju Knjigom protiv korone, tijekom koje će do 31.5. više od 7.000 artikala biti sniženo na našem webshopu te u fizičkim knjižarama koje su konačno ponovno otvorene”, pojašnjava Srdić Jungić. 


Na popustu su se tako našle hit knjige za odrasle, poput Ciganin, ali najljepši, U potrazi za Gobi, Kradljivica knjiga, Male žene i mnoštvo drugih, dok će djeca uživati u Harryju Potteru, Nikadgradu, Pričama o neustrašivim hrvatskim ženama, Timiju promašaju i ostalim avanturama. Mnogi od izdavača dali su popuste na čitav svoj asortiman, a uz akciju Knjigom protiv korone aktualna je i redovna mjesečna akcija Mjesec zdravlja i putovanja, s dodatnim sniženim artiklima.

Iz Hoću knjigu poručuju kako su svi njihovi djelatnici opremljeni maskama i rukavicama, dezinfekcijski punktovi nalaze se u svim knjižarama, a paketi kupljeni putem webshopa pakiraju se s posebnim oprezom. Straha od zaraze u Hoću knjigu nema, stoga svojim trenutnim i budućim posjetiocima poručuju – čitamo se uskoro!

Označeno s

Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST