Gradonačelnik Bandić urbi et orbi objavio Memoradum o razumijevanju

Written by on 03/09/2019

Foto: Renata Škudar

Dan nakon što je pravomoćnom presudom Visokog upravnog suda potvrđeno da Milan Bandić ne mora platiti 18 milijuna kuna zaostataka iz predsjedničke kampanje 2009. isti je urbi et orbi objavio Memoradum o razumijevanju.

Gradonačelnik Bandić itekako zna iznenaditi! Nakon brojnih medijskih napisa, prozivki oporbe, akcija i podnesaka građana danas je na stranicama Grada objavljen Memorandum o razumijevanju o projektu Zagreb City, koji je potpisan s tvrtkom Eagle Hills iz Dubaija.

Riječ je o dokumentu u kojem se na 22 stranice u 20 članaka uređuju odnosi između Grada Zagreba i Eagle Hillsa. Njegovu objavu jutros je , vidno raspoložen, najavio sam gradonačelnik.

 

…rekao je Milan i dodao…

 

I onda je gradonačelnik olakšao dušu, po kome nego po novinarima!

 

Je li Bandić memorandum objavio pod nečijim pritiskom ili zbog Ministarstva graditeljstva koje ovoj ideji nije dalo zeleno svjetlo?

 

I onda je Bandić još poručio!

 

Projekt Zagreb City dakle ide dalje. Evo što o objavljivanju memoranduma kaže gradska oporba!

 

…rekao je predsjednik zagrebačkog HNS-a Tomislav Stojak!

 

Čelnici Glasa Anki Mrak Taritaš nepojmljivo je da se u vrijeme borbe protiv klimatskih promjena planira uništiti gradska zelena površina. To ne pada na pamet nijednom gradu na svijetu, osim gradonačelniku Grada Zagreba, rekla je:

Sjednica Gradske skupštine Grada Zagreba je sutra. Počinje u 10 sati a druga točka dnevnog reda je Prijedlog zaključka odnosno Izvješće o realizaciji projekta “Grad u Gradu”, tzv. “Zagrebački Manhattan”). Bit će veselo!

Što se tiče GUP-a gradonačelnik je najavio kako će rasprava o Konačnom prijedlogu izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana na dnevnom redu Gradske skupštine biti krajem listopada. Razlog za to je 10 tisuća primjedbi koje su građani poslali u javnoj raspravi. Gradonačelnik je obećao da će Grad na svaku od njih odgovoriti.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST