Girls Weekend vraća se u kino Kaptol Boutique Cinema!

Written by on 03/10/2018

Foto: PR

Pridružite se reviji filma, hedonizma i inspiracije koja slavi sva lica ženstvenosti od 18. do 21. listopada. Nadahnite se filmovima i razgovorima sa snažnim ženama, a uz to dobivate i raskošnu poklon vrećicu te ukusne kolačiće i piće – sve za cijenu kino ulaznice!
Na blagajni kina uz ulaznicu (kupljenu prije ili na licu mjesta) dobivate poklon vrećicu i dnevnu narukvicu koja vam omogućuje uživanje u sadržaju Girls Weekenda.
Ulaznice za filmove uskoro ćete moći osigurati na stranici kina.
Svečano otvaranje revije održat će se u četvrtak 18.10. projekcijom filma Whitney o legendarnoj pjevačici Whitney Houston te popratnim koncertom u čast pjevačici u prostoru WOW bara kina. Petak je obilježen temom žene u spisateljskom svijetu uz film Bookshop te panel s uspješnim hrvatskim spisateljicama koji vodi Alis Marić. U subotu će pod svjetlom reflektora biti ekipa hrvatskog filma Aleksi nakon što se u sklopu revije održi zagrebačka svečana premijera filma. Zaključni dan revije posvećen je filmu Bez dlake na jeziku, a tema panela bit će life coaching pod vodstvom Sonje Runkas i gostiju. Sve dane revije u WOW baru i lobbyju kina partneri revije izlagat će svoje proizvode.

FILMSKI PROGRAM
U fokusu filmskog programa Girls Weekenda su inspirativne priče o ženama:
1. Whitney
Whitney je dokumentarni film o životu i karijeri legendarne pjevačice Whitney Houston. Obitelj, prijatelji i kolege pričaju o njenom životnom stilu koji se odvijao ispred i iza kamera i reflektora.
2. Knjižara
“Bookshop” je priča koju je napisala i režirala Isabel Coixet, a zasnovana je na romanu Penelope Fitzgerald. U fokusu filma nalazi se hrabra žena Florence Green, udovica slobodnog duha, koja svoju žalost ostavlja po stani i riskira sve da bi otvorila knjižaru, i to prvu takve vrste u uspavanom primorskom gradu u Engleskoj 1959. godine. Usprkos ljubaznoj ali istovremeno nemilosrdnoj, hladnoj i apatičnoj okolini koja ne podržava postojanje knjižare, njena odluka pretvara se u političko minsko polje.
3. Aleksi
Prvi hrvatski film za ‘milenijalce’ – Aleksi je 28-godišnjakinja koja nakon završetka studija ne uspijeva pronaći posao, pa je prisiljena vratiti se pod roditeljski krov. U pokušaju da odagna dosadu, Aleksi bježi od odgovornosti i upušta se u avanture s nekoliko muškaraca: američkim fotografom Christianom, s kojim je vežu slični interesi, lokalnim glazbenikom Goranom, čije tradicionalne stavove ne podnosi, ali ih veže snažna kemija, i starijim, šarmantnim, bogatim slovenskim plejbojem Tonijem.
4. Bez dlake na jeziku
Paz vodi naizgled savršen život. Ima posao, obitelj, prijatelje… ali postoji više stvari u njenoj okolini koje joj smetaju. Osjeća se zagušeno, ali ne usudi se izraziti svoje osjećaje. Nakon što se jedan dan podvrgne neobičnoj terapiji, sve se naglo promijeni – Paz najednom počne svima govoriti sve ono što misli, iskreno, bez ijedne dlake na jeziku. Kako bi vaš život izgledao kad biste govorili sve što mislite?

Informacije potražite na Facebook- u.

🍹 GIRLS LOUNGE
– od 18 do 22 sata u baru i predvorju kina.

Izlaganja / radionice:
Iris MBM
Dnevna doza biljaka
Philips
Samsung
Diners Club
Dr. Ritz

 

Hrana / piće:
makaroni i praline
Pernod Ricard – Aperitivo Rosato
Vinarija Kaptol
Somersby

Paneli (18:30-19:30):

Petak 19.10.
Panel povodom filma Knjižara – Žena u traganju za sobom
Voditeljica:
Autorica projekta Čitaj knjigu Alis Marić
Gošće:
Daniela Kordić – autorica tri knjige među kojima je najnovija Narcis i ruža
Milana Vlaović – autorica tri knjige među kojima je i hit Glad
Mirela Španjol Marković – autorica priručnika za govorništvo Moć uvjeravanja i romana Drugi peron, četvrti kolosijek
Lea Brezar – autorica šest knjiga, od kojih je najnovija Reci čega se bojiš i ostvari se
Milana Vuković Runjić – vlasnica knjižare i izdavačke kuće Vuković Runjić

Subota 20.10.
Žene u svijetu filma
Voditeljica: Vlatka Kolarović
Gošće: ekipa filma Aleksi

Nedjelja 21.10.
Balans privatnog i poslovnog – mit ili stvarnost
Voditeljica: Sonja Runkas
Gosti:
Đurđica Vorkapić – kreativna direktorica i vlasnica Hippy Gardena
Izabela Vrtar – glavna urednica magazina Sensa
Petar Beluhan – frontmen i pjevač banda Mayales
Neven Kepeski – glazbenik, jedan od osnivača benda Psihomodo pop
Damir Skok – ravnatelj ZOO vrta u Zagrebu

Označeno s

Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST