Gdje je nestalo 11 “famoznih” stranica o elitnoj prostituciji

Written by on 10/10/2018

U ovoj državi gdje je nestalo bezbroj tvornica, poljoprivrednih gospodarstava, pameti i tko zna čega sve ne, u zadnje vrijeme najviše se bure diglo oko nestanka 11 stranica nekakvog spisa u kojima se otkriva tko je iz vrha naše političke elite uživao u blagodatima naših „kraljica noći“.

Neki će reći da je problem u tome što se skrivaju imena pohotnih „staraca“ koji su za lovu „slinili“ za podatnim klinkama, no neki pak kažu da je veći problem u tome što je ta dokumentacija nestala iz Državnog odvjetništva , institucije koja bi trebala biti temelj našeg pravosuđa.

Shvatljivo je da se pohotni starci skrivaju od svojih žena, no neshvatljivo je da tih 11 stranica zapravo nije izgubljeno i da se do njih još uvijek može lako doći.

– Sklon sam vjerovati da je taj spis stvarno slučajno nestao. Zašto ?? Zato što identičan takav spis postoji na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu. Prema tome, netko tko bi išao sklanjat spis iz Državnog odvjetništva nebi napravio Bog zna kakav posao ,a da ne skloni isti takav spis sa Općinskog suda. Tako da zapravo ne fali ništa i ništa nije izgubljeno . Mislim da se tu stvorila jedna afera koja nema svoju realnu težinu- istaknuo je odvjetnik Ljubo Pavasović Visković.

S druge pak strane, Glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić danas je izjavio kako je rekonstrukcija nestalog spisa, vezanog uz curenje informacija u istrazi o elitnoj prostituciji iz 2011, pri kraju.

Bliže smo spoznaji što se moglo dogoditi. Provjeravamo sve informacije do kojih dođemo, a razgovaramo sa svim osobama za koje mislimo da imaju korisna saznanja– rekao je Glavni državni odvjetnik.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST