Dr Auto – 20 godina uspješnih automobilskih operacija

Written by on 09/11/2018

Koliko vam se puta u životu dogodilo da vam se automobil pokvario i niste mogli pronaći odgovarajući autoservis? Pronašli ste autoservis ali ste bili razočarani lošom uslugom ili visokim cijenama? To je zato što niste pronašli idealnog doktora za Vašeg limenog ljubimca.

Dr Auto, predvođen timom od 17 vrhunskih stručnjaka, već 20 godina uspješno otklanja kvarove na vašim automobilima, bez obzira na njihovu marku. Kvarove će u najkraćem mogućem roku otkloniti naši doktori – automehaničari, autoelektričari i vulkanizeri. Uz kvalitetnu i povoljnu uslugu, nudimo vam i potpuno besplatnu dijagnostiku, popravak klime i vučnu službu.

Kako vjerujemo u kvalitetu našeg rada, svim našim klijentima dajemo garanciju na naš rad. Čak i ako niste u mogućnosti odjednom platiti popravak, omogućit ćemo vam plaćanje svim karticama na rate, a ukoliko ćete platiti gotovinom, odobrit ćemo vam popust od 10%! Ukoliko želite, možete nam se javiti kako bi Vam poslali ponudu, da točno znate što ćemo raditi na Vašem autu te koliki će biti trošak popravka.

 

Jedna u nizu naših stručnosti jest i prodaja rabljenih automobila, a svako vozilo je temeljito pregledano, stoga naši kupci nisu imali problema – prodali smo ih preko 500. Ukoliko ste bacili oko na neko rabljeno vozilo kojeg nema u našoj standardnoj ponudi, možemo vam ga nabaviti.

Dr Auto tretira automobile kao članove obitelji, a vozačima ćemo pomoći pretvoriti automobil koji voze u automobil koji vole. Uz kvalitetu kakva je nekad bila i znanjem današnjice, naš cilj je osmijeh na vašem licu i auto koji vas neće iznevjeriti – baš poput nas. Dr Auto nalazi se u Ulici Dragutina Golika 1, na Voltinom. Možete nas dobiti i na broj telefona: 01 3697697 od ponedjeljka do petka u vremenu 8-16 te subotom od 8-13. Potražite nas i na facebooku ili našoj web stranici!

Označeno s

Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST