Donacije za Udrugu INSPIRO u sklopu 28. Zagrebačkog maratona

Written by on 29/01/2020

Foto: PR

U sklopu prijava na 28. zagrebački maraton, 2019. godine omogućili smo našim sudionicima da uplate dodatnih 20 kn na startninu za utrku po izboru. Iznimno smo sretni da je četvrtina sudionika zagrebačkog maratona sudjelovala u humaniranom prikupljanju sredstava za osobe s transplatiranim plućima. Zahvaljujući našim trkačima velikog srca ponosni smo da je za Udrugu INSPIRO, našu partnersku udrugu prikupljeno 30.000,00 kn donacija.

Članovi Udruge Inspriro sudjelovali su na utrci Garmin 10 K u sklopu 28. zagrebačkog maratona, sigurni smo da će uz uspjeh prve pretrčane desetke i ovo biti dodatna motivacija za pripreme i brojne utrke u 2020. godini.

U 2020. Zagrebački maraton i Udruga Inspiro ostvarili su partnerstvo sa svjetskom online platformom za prikupljanje donacija, GivenGain. Svi sudionici i prijatelji Zagreb maratona od sada mogu prikupljati sredstva za našeg partnera Udrugu INSPIRO – udrugu osoba sa transplatiranim plućima koja i ove godine trči s nama. Upravo ovakav način prikupljanja donacija omogućava svima, bez obzira da li trče ili samo žele donirati mogućnost sudjelovanja i to u iznosu kojeg si mogu priuštiti te možete pozvati prijatelje preko društvenih mreža da to isto učine.

Kako prikupljati donacije:
1. Odite na stranicu GiivenGain: https://www.givengain.com/e/zagreb-marathon-2020/
2. Na navedenoj stranici kliknite START FUNDRASING
3. Ulogirajte se preko Facebook stranice ili kreirajte vlastiti profil
4. Odaberite našeg partnera INSPIRO ili neku drugu dobrotvornu akciju po Vašem izboru

5. Napravite Vašu personaliziranu stranicu

6. Donirajte, podijelite s prijateljima i trčite sa srcem!

Nadamo se da ćemo zajedno do 29. Zagrebačkog maratona ostvariti željeni cilj i prikupiti puni iznos potreban za opremanje rehabilitacijskog centra za osobe sa transplatiranim plućima!

29. zagrebački maraton samo što nije otovorio svoja vrata, budite uz nas i pratite, jer uskoro slijedi objava brojnih noviteta koji nas čekaju u 2020. i naravno željno očekivani datum otvaranja prvih prijava!


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST