Danas vrlo “prometno” u USKOK-u

Written by on 07/01/2019

Foto: krešo beljak facebook

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak jutros je došao u USKOK kako bi iznio svoja saznanja vezano uz prelazak bivšeg stranačkog kolege Mladena Madjera u Klub Milana Bandića.
Nakon razgovora u policijskom USKOK-u, Beljak nije dao puno informacija.

Inače, kako je Beljak jučer najavio nova prijava se odnosi
na župana Zagrebačke županije i bivšeg HSS-ovca Stjepana Kožića.
Pitali smo samoborskog gradonačelnika i o čemu je danas pričao u USKOK-u.

Izborni zakon, smatra HSS-ovac, treba hitno mijenjati.
Treba ga mijenjati iz razloga da se ovakve stvari više ne događaju, ovo je suludo. Mijenjanje stranaka kakvom svjedočimo je suprotno demokratskim uzusima– rekao je Beljak.

Nedugo nakon Beljaka, pred novinarima se u Gajevoj pojavio i Zvone Brumnić, SDP-ov gradski zastupnik kojemu je navodno ponuđeno 3 milijuna kuna za prelazak Bandiću, no nije bio raspoložen za izjave, no za razluku od njega puno govorljiviji je pred USKOK-om bio Tihomir Lukanić iz Živog zida.

Živi zid je podnio prijavu o aferi Borg, a potom protiv Bandića i gospođe Puh, jer sumnjamo da je bilo političke trgovine. S obzirom da više od mjesec dana nemamo informacije o tome, ja sam ih došao priupitati što je s tim.
Smatram da bi ovu političku scenu trebalo počistiti jednom zauvijek, ako to ne radi USKOK, prvom prilikom su to dužni učiniti građani na izborima – kazao je Lukanić.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST