Boris Milošević: ovo je tek prvi korak

Written by on 05/08/2020

Cijeli državni vrh jutro je proveo u Kninu, u sklopu 25. obljetnice Oluje.

U službenom dijelu programa govore su redom dali general Gotovina, premijer Plenković i predsjednik republike Zoran Milanović.

Sve je to iz prvog reda među uzvanicima pratio i Boris Milošević, član Pupovčeva SDSS-a i potpredsjednik novog saziva vlade.

Govori s bine su slali redom poruke pomirenja i gledanja u budućnost, ovako je Milosevic prokomentirao program

Smatra kako prostora za unaprijedjenje odnosa itekako ima

I dok u Hrvatskoj dolazak Borisa Milosevića u Knin prolazi uz većinsko odobravanje, neki Srbi iz Beograda ali i iz Hrvatske smatraju to sramnim činom..


Vaše mišljenje
 1. Ivan Biondić   On   05/08/2020 at 19:03

  “Emocije su još svježe, čuo sam poruke mira, pomirbe i budućnosti, tako da svoj dolazak smatram zalogom za budućnost i smatram da je ovo prvi korak”
  https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/milosevic-iz-knina-moj-dolazak-je-zalog-za-buducnost-cuo-sam-poruke-pomirbe-ovo-je-prvi-korak-15012048

  NACIJA JE SVAKODNEVNI PLEBISCIT
  (Ernest RENAN)

  S obzirom na prvi (v. moto), drugi je korak konstituiranje HRVATSKE NACIJE („hrvatski politički narod“), čijom su sastavnicom (i) „hrvatski Srbi“ koji, kao „etnička manjina“, uz najviši mogući stupanj personalne i kulturne autonomije.
  Drugim riječima, onkraj PUPOVČEVA ustavno-političkog srpstva („Srbi u Hrvatskoj“), uspostavlja se ustavno-političko hrvatstvo („hrvatski Srbi“), tj. HRVATSKA NACIJA, kao nositeljica suvereniteta.

  STOP PARTITOKRACIJI – SLOBODA HRVATSKOJ NACIJI!

  http://www.hkv.hr/…/1940-ivan-biondi-hrvatska-e-biti…

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST