bipa beauty corner

Written by on 15/01/2021

Foto: PROMO

Trendovi za kosu

Protekle godine je, uslijed pandemije i lockodowna, kosa bila manje u fokusu, no u zato nas u 2021. čeka nekoliko zanimljivih trendova u bojanju i oblikovanju kose.

Nakon uspavanog perioda, većini će dobro doći neka veća promjena. A kako je bolje najaviti, nego promjenom boje kose? Tri će boje biti posebno popularne, a među njima je i sand tropez, odnosno fuzija smeđih i plavih tonova koji rezultira toplim bež i pješčanim nijansama. Tražen će biti i odvažan rouge koji se poigrava vrckavim bakrenim i kestenjastim tonovima. Za one željne manje promjene, tu su bogati pramenovi boje lješnjaka koji će osvježiti kosu.

Što se tiče frizura, tijekom dugog bivanja u kući, na red je došla i kućna moda. Tako će u 2021. mnoge privući opušten stil 70-ih s ležernim, shaggy frizurama i prirodnim valovima u kosi. U 2020. navikli smo na rjeđe posjete frizeru i šišanje kose, a taj će se trend nastaviti i u ovoj godini. Duga kosa zahtijeva pažljivu njegu, posebice vrhovi skloni pucanju. Stoga nemoj preskakati korištenje regeneratora prilikom pranja i ne zaboravi redovno hidratizirati kosu odogvarajućim maskama i uljima.

U skladu s duljom kosom i casual izgledom idu i poluduge šiške, koje ćeš vjerojatno poželjeti ukrotiti lakom za kosu, kako ti ne bi smetale. Popularni će biti i oštri razdjeljci koje ćeš lako oblikovati gelom ili uljem za kosu.

Kao što vidiš, 2021. je godina slobode i razigranosti za tvoju kosu, pa neka igre počnu!


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST