bipa beauty corner

Written by on 23/12/2020

Foto: PROMO

Kratki vodič za kupnju darova u zadnji tren

Koliko god rano počeli planirati kupnju božićnih darova, čini se da nas Božić uvijek nekako iznenadi, pa po neke darove uvijek jurimo u zadnji tren. Inspiracija pod takvim pritiskom ne dolazi uvijek lako, ali bez brige – imamo nekoliko ideja koje bi mogle pomoći.
Kupuješ li dar za žensku osobu, dobra ideja je uvijek šminka! Osim vječnih klasika, make-up na dar izvrsna je prilika da nekome otkriješ proizvode u trendu. Veliki hit ove zime je maskara u boji, a sve što trebaš znati je boja očiju osobe kojoj daruješ takvu maskaru. Za plave oči tu je ljubičasta maskara, za zelene je boja crnog vina, smeđe oči istaknut će plava maskara, a za oči boje lješnjaka make-up stručnjaci su predvidjeli zelenu maskaru.
Naravno, iste kombinacije boja vrijede i za sjenila, olovke za oči te tuš u boji.
Želiš li nekome pokloniti mirisnu uspomenu na dane blagdana, produži do police s parfemima. Blagdansko doba tradicionalno je vrijeme velikih sniženja muških, ženskih i unisex parfema, pa ćeš tako naći poseban i vrijedan dar bez prevelikog opterećivanja svog budžeta.
Osim parfema, tu su i parfimirani proizvodi za njegu tijela koji čine savršenu kombinaciju svima potrebne, bogate zimske njege kože i predivnog mirisa. A kada tražiš sasvim malen i sladak dar, iskombiniraj uvijek potrebnu kremu za njegu ruku i lak za nokte. U svakom slučaju, uljepšat ćeš nekome dan!


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST