BIPA BEAUTY CORNER

Written by on 24/07/2020

Nekima je ljeto dobrodošla pauza od šminke, drugima je izlazak iz kuće “golog” lica nezamislivunatoč vrućini.

Bez obzira na to u koju skupinu pripadaš, ljeti vrijedi pravilo: manje je više!

Teški slojevi šminke ljeti samo dodatno iscrpljuju kožu, zatvaraju pore i mogu se neugledno “topiti” na vrućini. Ako ipak želiš istaknuti svoje lice make-upom, umjesto puderom, svoj ten radije ujednači laganim teksturama poput BB i CC krema. Ako si pak jedna od onih koje ljeti ne nanose šminku i samo želiš istaknuti svoj preplanuli ten, u tome će ti pomoći bronzeri i highlighteri, a za tijelo su tu popularni body shimmeri i losioni sa sjajnim česticama.

Oči će ljeti biti dovoljno istaknuti maskarom i potezom tuša, a ako si raspoložena za nešto mrvicu hrabrije, poigraj se maskarama i tuševima u boji. Sjajila za usne najpopularniji su ljetni make-up adut većine žena, a ako je tvoj najbolji prijatelj ipak ruž, obrati pažnju na to kako će se slagati s tvojim ljetnim tenom. Ako voliš nude ruževe za usne, ljeti ti treba tamnija nijansa od one koju inače nosiš.

Nećeš pogriješiti ni ako svoj ljetni ten upariš s ružem u nekoj od upečatljivijih nijansi kao što su koraljno crvena, narančasta ili ružičasta. Isto tako, želiš li svoje ljeto provesti bez trunke šminke na licu, ne zaboravi ga i dalje hidratizirati – i naravno – uvijek prije izlaska iz kuće nanesi kremu sa visokim zaštitnim faktorom!


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST