bipa beauty corner

Written by on 18/12/2020

Foto: PROMO

Blagdani su prilika za opuštanje i slavlje, a to vrijedi i za make-up! Sasvim smo sigurni da te ove godine ne čekaju velika okupljanja i grupna slavlja, no to ne znači da ne možeš zablistati za svoje najbliže i naravno – za sebe.

Ako želiš, možeš ovog puta malo eksperimentirati s make-upom i isprobati nešto novo. U trendu je popularna make-up tehnika šezdesetih, a radi se o dvostrukom eyelineru. Taj look postići ćeš tako da najprije iscrtaš “krilo” na vanjskom rubu oka, a zatim ocrtaš pregib kapka. Ispuni kapak metalik sjenilom, a tek nakon toga nacrtaj liniju uz rub trepavica. Nanesi maskaru i kao zadnji korak povuci liniju duž donje linije trepavica.

Za one rijetke trenutke kada ti usne nisu pokrivene maskom, istakni ih trendi tehnikom ruža u slojevima. Počni od čistih usana na koje ćeš nanijeti primer za usne. Zatim nanesi omiljenu crvenu boju ruža u samo jednom sloju, a rubove ocrtaj olovkom u istoj nijansi. Sada dolazi trenutak za ključni sloj – mat crni ruž, posebno osmišljen kao završni sloj koji bilo koju boju ruža čini dubljom i zanimljivijom!

Ako za blagdane ipak više voliš klasičan, svjetlucavi smokey-eye, učini ga suvremenim koristeći metalik nijanse kakve možeš naći u paletama sjenila. Uvijek prvo kreni od nanošenja svjetlijih nijansi, a najtamnije ostavi za kraj. Još samo potez maskare te malo svjetlucavih čestica u unutarnjem kutu oka – i dan je uljepšan!


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST