BIPA BEAUTY CORNER

Written by on 22/07/2020

Danas ćemo se pozabaviti ljetnim parfemima: što ih čini baš prigodnima za ljeto, koje su najpopularnije mirisne note za ljetne mjesece i kako nanositi parfem u vrijeme najjačih vrućina.

Ako ti se čini da tvoj uobičajeni parfem ljeti ne funkcionira najbolje, nisi jedina. Mnogi teški mirisi ljeti mogu djelovati zagušljivo i napadno, ponekad čak i uzrokovati mučninu. Ljetne parfeme prepoznat ćeš po dojmu lakoće i prozračnosti koji će mu dati karakter, zaigranost i zavodljivost. Najpopularniji ljetni parfemi oslanjaju se na svježe note citrusa i voća. Ako više voliš toplije mirise, onda su za tebe parfemi s notama kokosa i vanilije koji pomalo podsjećaju na miris krema za sunčanje iz djetinjstva. Sve izraženiji trend u ljetnim parfemima su i unisex mirisi koji će uvijek djelovati originalno i svježe!

Koji god parfem odabereš, nemoj ga nanositi na dijelove kože izložene suncu da ne bi došlo do alergijske reakcije, pogotovo ako planiraš dan provesti na plaži. Pazi da parfemom ne pošpricaš odjeću, jer u kombinaciji sa suncem može doći do promjene boje tkanine. Ako ćeš se držati hlada ili se možeš strpiti do večeri, svoj ljetni parfem slobodno nanesi kao i obično – na pulsne točke. To su mjesta gdje je koža najtoplija: vrat, zapešća, dekolte i iza koljena. Par kapi možeš staviti i u kosu pa će ti svaki blagi ljetni povjetarac mirisom uljepšati dan!

Označeno s

Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST