Bipa beauty corner

Written by on 30/10/2020

Foto: PROMO

Kad dani zahlade, već znamo da je vrijeme za malo bogatiju njegu kože lica, tijela i ruku. Ali ono na što često zaboravimo su – nokti. Možda nam se čini da je krema za ruke sasvim dovoljna, ali ako primijetiš da su ti nokti sve krhkiji i zanoktice ispucane, vrijeme je za pravu njegu.

Srećom, to nije tako teško – različita rješenja za njegu noktiju dolaze u obliku posebnih ulja i tretmanskih lakova za nokte. Flomaster za njegu kože oko noktiju praktično je rješenje koje ti se uvijek može naći u torbici, a njegova njegujuća ulja vratit će zanokticama zdrav izgled u trenu, a dugoročno će ih obnoviti i učiniti otpornijima.

Ako su ti nokti postali krhki i lako pucaju, vrijeme je da obični bazni lak zamijeniš njegujućim baznim lakom koji će čuvati vlagu nokta i vratiti mu čvrstoću dok ga štiti od diskoloracija uzrokovanih tamnim lakovima za nokte.

Trebaš li još više njege jako krhkih noktiju, možda je vrijeme da na nekoliko tjedana prestaneš s manikurama, a noktima pružiš pravi višetjedni tretman obnove. Svaku večer, na nokat nanesi masku za nokte koja se nanosi baš poput laka i ujutro ispire sapunom i vodom. Ako ne možeš zamisliti svoje ruke bez ikakvog laka, onda je rješenje njegujući primer koji se može nositi i samostalno jer pruža nježnu, neutralnu boju dok istovremeno njeguje. Uz samo malo pažnje, svojim ćeš noktićima lako uljepšati dan!


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST