Bipa beauty corner

Written by on 28/10/2020

Foto: PROMO

Lišće vani mijenja boje, a to nas uvijek inspirira da promijenimo boje svoje garderobe, šminke, kose – a najzabavnije je mijenjati boje na noktima!

Jesenska manikura može i ne mora biti intenzivna. Vječni klasik su neutralne, “nude” boje lakova, a zanimljiv trend ove jeseni je svaki nokat u svojoj nijansi neutralne boje, od smeđih nijansi preko boje mesa i ružičaste pa sve do prljavo bijele.

Ako ti se sviđa ideja raznobojnih noktiju, ali neutralne nijanse nisu tvoj prvi izbor, poigraj se bojama lišća – od žute preko narančaste do crvene.

Inspiraciju možeš naći i u voću koje zrije u jesen: intenzivna crvena boja ušećerene jabuke na noktima osvježena je varijanta klasične crvene. Boja kuhanog vina malo je dublja crvena i također savršena za jesensko vrijeme. Za sladokusce, tu je i boja mliječne čokolade koja će savršeno nadopuniti kožne detalje poput torbice, remena i čizmica.

Ako tražiš nešto drugačije, boja petroleja je ogroman hit ove godine, a savršena je na kratkim noktima. Od neobičnijih nijansi, tu je i poslovna svijetlo siva koja će se jednako dobro snaći i u opuštenim kućnim varijantama outfita.

Čini ti se da svim ovim nijansama nedostaje malo blještavila? Ne brini, ove jeseni u trendu su i šljokice. Možeš ih učiniti suptilnijima ako ih iskombiniraš s nekoliko noktiju neutralne boje, te nekoliko u boji metala u kojoj su i šljokice – zlatnom ili srebrnom. Malo sjaja i boje uvijek uljepšava dan!


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST