bipa beauty corner

Written by on 16/10/2020

Foto: PROMO

Sezona kupanja u moru je odavno završila, ali zato možemo svečano otvoriti sezonu kupanja u kadi! Taj mali ritual njege za mnoge je puno više od dnevne higijene – ona je vrijeme opuštanja i brige o sebi.

No, da bi kupka bila sve to nije dovoljno samo naliti toplu vodu u kadu. Kupka je ipak mali ritual i vrijeme posvećeno samo tebi, pa zašto ga onda ne učiniti stvarno posebnim? Za početak, treba odabrati pjenušavu kupku. Iako se većina gelova za tuširanje pjeni, proizvodi namijenjeni baš kupanju stvorit će pjenu koja dugo traje. Pjena nije tu samo zbog ugođaja – bogata pjena na površini vode sprječava prebrzo hlađenje vode, tako da temperatura dulje ostane ugodna.

Kupka se pretvara u pravo iskustvo tek kombinacijom mirisa i njegujućih sastojaka. Kombinacija ulja badema i mirisa kokosa u sekundi će prizvati opuštenost tropskih otoka, pa je savršena za sive i kišne dane kad bismo se rado bar na trenutak vratili u ljeto.

Kada nas dan preplavi stresom, lijepo je uroniti u kupku s mirisom lavande, poznate po svojim opuštajućim svojstvima. U kombinaciji s ekstraktom meda, ovakva kupka obnovit će kožu, a um vratiti u pozitivu.

Za osjećaj dugotrajne svježine na koži pobrinut će se miris hibiskusa, istovremeno i topao i osvježavajući poput šalice čaja. U kombinaciji s ekstraktom sljeza koži će vratiti svilenkastu mekoću i podatnost za uljepšan dan. 


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST