bipa beauty corner

Written by on 09/10/2020

Foto: PROMO

S povratkom jeseni i danima ispunjenim obavezama, navečer se skidanje šminke i čišćenje lica ponekad čini kao jedna obaveza previše.

Umjesto traženja izlike da preskočiš skidanje šminke, pomoći ćemo ti da to učiniš u jednom koraku i bez puno gnjavaže. Heroj dana po tom pitanju je micelarna voda!

Osim što će u jednom koraku i bez ispiranja skinuti šminku i nečistoću nakupljenu tijekom dana, micelarna voda dolazi u toliko različitih varijanti da ćeš sigurno pronaći jednu koja će odgovarati tvojim potrebama i tipu kože.

Od samog nastanka, micelarna voda poznata je po svojoj nježnosti, zbog čega odgovara i najosjetljivijim tipovima kože. Ako je tvoja osjetljiva koža lica izgubila blistavost, potraži micelarnu vodu obogaćenu ružinom vodicom, a ako te već početkom jeseni muči suhoća kože lica, najnovije rješenje je micelarna voda obogaćena hidratantnim mlijekom.

Ako ti se oduvijek činilo da micelarna voda nije dovoljna za skidanje tvoje intenzivnije ili vodootporne šminke, onda je idealno rješenje za tebe dvofazna micelarna voda namijenjena upravo skidanju otporne šminke u jednom koraku.

Boriš li se s problematičnim tenom, tu su micelarne vode prilagođene osjetljivoj koži sklonoj nepravilnostima. Voliš li BIO proizvode u svojoj rutini, naći ćeš micelarnu vodu i u toj varijanti, a organski ekstrakti cvijeta naranče ili različka će vratiti tvom licu prirodan zdravi sjaj!


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST