bipa beauty corner

Written by on 09/09/2020

Foto: PROMO

Mnogi tek zimi shvate da je vrijeme za pojačanu njegu kože – i to tek onda kad se susretnu sa suhom, ispucalom kožom tijela i ruku. Bolje je spriječiti nego liječiti, što znači da je idealno vrijeme za bolju njegu kože – jesen.

Kad vani padne prvi list, sapune i lagane ljetne gelove za tuširanje pametno je zamijeniti hranjivijim varijantama. Kremasti gelovi za tuširanje obogaćeni njegujućim sastojcima poput meda, karite maslaca i uree vratit će tvojoj koži mekoću i podatnost. Uljni gelovi za tuširanje i uljne kupke bolji su izbor za one čija koža prirodno naginje suhoći, jer sprječava isušivanje i iritacije, te koži daje potrebnu hidrataciju.

U jesensko doba ne treba zaboraviti na piling, samo ga treba prilagoditi novim vremenskim prilikama. Pilinzi na bazi prirodnih ulja neće samo učiniti tvoju kožu glatkom, nego i dubinski nahranjenom.

I losion za njegu tijela s dolaskom hladnijeg vremena polako treba zamijeniti kremom. Gušće i hranjivije kreme napravit će bolju barijeru na površini kože i time spriječiti suhi jesenski zrak da izvlači iz kože dragocjenu vlagu, dok će ujedno hidratizirati dublje slojeve kože.

Nije prerano ni za pojačanu njegu ruku. Svo silno pranje i dezinficiranje koje nas čeka dodatan je faktor isušivanja, zato preduhitri štetu i nakon svakog pranja namaži ruke hidratantnom kremom, a preko noći im priušti bogat sloj hranjive kreme koja će ih do jutra obnoviti.

BIPA beauty corner slušaj srijedom i petkom u 16:10 na 101 fm.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST