BEST OF “JUTRO BEZ CENZURE” 6.07.-10.07.2020.

Written by on 10/07/2020

Građani Hrvatske prošli prije tjedan dana izašli su na parlamentarne izbore. Doduše, izlaznošću se baš ne možemo pohvaliti, ali što je tu je.
U iščekivanju nove Vlade, Ifka i Šaman prvu su ovotjednu “portališku” posvetili upravo ovoj temi.

U utorak su vam dali prijedlog kuda s klincima tijekom dugog toplog ljeta, a dan nakon otkrivali su skrivene kutke naše zemlje. (hint: jeste li znali da u Đurđevcu možete vidjeti deve u pustinji?)

U četvrtak su se prisjetili jednog velikog čovjeka (u svakom smislu te riječi), naime prošlo je 7 godina otkako nas je napustila legenda – Željko Malnar.

Petak je bio rezerviran za primopredaju. I to ne bilo čega. Televizora.
Kako su cijeli tjedan, povodom 30.og rođendana Chipoteke, igrali kviz s vama slušateljima, u petak je sretni dobitnik sa 5 točnih odgovora došao po svoju pošteno zarađenu nagradu. Berislav, kako su ga Ifka i Šaman nazvali – Slav, osvojio je smart tv, kojeg je velikodušno poklonio – zetu 🙂
Čestitke svima!

Nešto ste propustili?

A što se tiče Ifke i Šamana, “Jutro bez cenzure” u punom sastavu slušate kroz cca mjesec dana. Naime, Ifka bu nam malo “skočila u drugi turnus”, Renči nam ide na zasluženi godišnji odmor. Šamke solira s vama već u ponedjeljak od 6!


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST