BEST OF “JUTRO BEZ CENZURE” 30.11.-4.12.2020.

Written by on 04/12/2020

Nakon što smo od prošlog vikenda zakinuti za odlazak na naše najdraže mjesto za ispijanje kavice (ili kaj već volite), početkom tjedna odzvonilo je i kućnim druženjima. Znači, ako ste mislili organizirati tulum, ako vas bude više od 10 – moglo bi se dogoditi da vam susjed (s kojim možda niste u dobrim odnosima) namontira policiju na vrata.

O tome ste par riječi mogli i čuti u ponedjeljak od Ifke i Šamana.

“Jutro bez cenzure” uvijek je za hvalevrijedne akcije, pa ste u utorak mogli čuti nešto o Punoj gajbici, a u srijedu o jednoj vrlo lijepoj gesti. Nešto za one koji nas od početka pandemije – čuvaju.

Hrvatsko narodno kazalište počastilo je sve zdravstvene djelatnike besplatnom predstavom.

Krajem tjedna sve nas je “posjetio” prvi ovosezonski snijeg, a ako ste mislili da vožnja biciklom tad ne dolazi u obzir – Ifka i Šaman imali su za vas par “tips&tricks“.

Inače, ako se sjećate vremena prije nego nas je sve ovo snašlo, petkom ste znali dobiti koji prijedlog kuda izaći za vikend, a možda bi vam podijelili i neku ulaznicu.

Koncerata sada nema, no dosta se glazbenika potrudilo da vam svoje koncerte dofura u vaš dnevni boravak – online. Propustili ste kako?

Poslušajte:

Do ponedjeljka, kad su Ifka i Šaman s vama ponovno točno u 6!


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101

MY POWER STATION

Current track
TITLE
ARTIST