Bernardić: ” Nema straha za SDP !!”

Written by on 16/12/2018

Foto: Facebook Davor Bernardić

Održan je zadnji ovogodišnji Glavnog odbora na kojem je naravno glavna tema bilo rasipanje dojučerašnjeg članstva.
Naime, najnoviji odlazak iz stranke, prelazak dojučerašnje riječke SDP-ovke Ane Komparić Devčić u saborski Klub zastupnika stranke Milana Bandića izgleda da je ipak pokrenuo neke stvari u stranci. Ovaj događaj izgleda da je u sjenu bacio i pokušaje za smjenom predsjednika stranke Davora Bernardića, tako da Bero danas nije imao tih problema.

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić na posljednjoj ovogodišnjoj sjednici Glavnog odbora stranke poručio je da je smisao SDP-ova postojanja smanjivanje nejednakosti u društvu i borba protive nepravde i diskriminacije. U povodu odlazaka nekih zastupnika iz stranke kazao je i da nije sve tako crno kako se kroz medije pokušava stvoriti dojam te da se SDP-u svakog dana priključuju novi ljudi.

– Sabor nikada u povijesti nije manje održavao volju građana nego danas, čak 28 zastupnika promijenilo je svoje političke ideje i dresove, potpuno negirajući volju građana koji su ih izabrali. Izdajnici i prebjezi svih stranaka, pa i onih iz SDP-a, svojim su nevještim spinom pokušali prevariti građane, a samo su dokazali da i do SDP-a i socijaldemokracije nikada nije bilo stalo. Te sluge HDZ-a pokazale su svoje pravo lice i sad je potpuno jasno zašto su ti isti rušili i mene i SDP. Bez obzira na to kako se kroz medije pokušava stvoriti dojam kako je sve crno, svakog dana nam se priključuju novi ljudi- istaknuo je Bernardić poručivši da će se stranka i dalje boriti protiv diskriminacije, nejednakosti i nepravdi u svim područjima.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST