Bandić plaća 4 milijuna kuna za dizanje i spuštanje zastava?

Written by on 12/09/2017

Foto: Facebook Milan Bandić

Nakon što je u srpnju ove godine Grad Zagreb raspisao natječaj za rekordnu nabavu zastava, njih gotovo 30 tisuća, jučer je raspisan natječaj za tvrtke koje bi ih trebale podizati i spuštati za praznike i blagdane te mijenjati kada se pokidaju.

Natječaj je „težak“ četiri milijuna kuna, a u istome se navodi kako Grad planira potpisati okvirni sporazum s tri tvrtke čije ponude budu najpovoljnije i koje budu ispunjavale uvjete iz natječaja. Ukoliko se se ne pronađu tri, okvirni sporazum na četverogodišnji period može biti potpisan i s jednom tvrtkom.

Kako piše t portal, prema troškovniku radova, predviđene su tri vrste poslova: podizanje i spuštanje zastava za osam državnih praznika, blagdana i spomendana na osam lokacija u užem centru grada na 81 jarbolu.

Druga usluga je podizanje i spuštanje zastava po posebnom nalogu grada, a treća obuhvaća podizanje i spuštanje zastava na ulazima u grad, na kojima se nalazi 14.600 zastava, podizanje i spuštanje zastava (1.512 komada) u Ulici Grada Vukovara dva puta godišnje, pojedinačnu zamjenu oštećenih zastava, ali i svakodnevan pregled i obilazak svih lokacija.

Podsjećamo, Grad je u srpnju ove godine raspisao natječaj za rekordnu nabavu zastava, njih 29.352, i to Hrvatske, EU i Grada Zagreba, različitih dimenzija. Njihova nabavna vrijednost procjenjuje se na 5,2 milijuna kuna.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST